Samen investeren in zonnepanelen in Luttenberg

Heb je interesse in het opwekken van eigen zonne-energie, maar heb je je zelf geen dak beschikbaar. Meedoen in het project in zonnepanelen op een bedrijfsdak. Is dat iets voor jou? Duurzaam Luttenberg presenteert zijn plannen om dit te realiseren in Luttenberg binnenkort tijdens een informatiebijeenkomst. Daar wordt stil gestaan bij locatie en uitgangspunten van het project. En natuurlijk wordt er ingegaan op het financiële plaatje voor de deelnemers.

Op 22 september om 20 uur vind in Elckerlyc de bijeenkomst plaats. In verband met de Corona maatregelen kunnen er helaas maar 35 mensen aanwezig zijn in de grote zaal van Elckerlyc. Daarom is de bijeenkomst ook online te volgen. Geef je op via ons mailadres en geef daarin aan of je de bijeenkomst in Elckerlyc wil bijwonen of dat je graag een link toegestuurd krijgt om de bijeenkomst via de computer te volgen. Wij zorgen er voor dat je ook vanachter de computer vragen kan stellen zodat je niks hoeft te missen. En we hopen natuurlijk dat er veel Luttenbergers mee willen doen zodat het project snel gerealiseerd kan worden.

Hoe ver zijn we: We hebben onderzocht of er bedrijfsdaken zijn waar we de zonnepanelen op kunnen plaatsen en waar Luttenbergers in kunnen investeren. We hebben gezocht naar geschikte en beschikbare bedrijfsdaken en gesproken met de eigenaren. Zoals het er nu naar uitziet zijn er in ieder geval 2 daken beschikbaar waarop circa 850 zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Dat komt overeen met het stroomverbruik van 65 gezinnen. We zijn nu zo ver dat mensen zich kunnen aanmelden om mee te doen. Samen wordt een energie coöperatie gevormd om het project te realiseren. Wij streven er naar de installatie nog deze winter te plaatsen zodat we in 2021 direct van de voorjaars-zonnestralen kunnen profiteren.

Je kan je tot uiterlijk 21 september opgeven via het mailadres duurzaamluttenberg@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Duurzaam Luttenberg